Girl Online || recenze

7. července 2015 v 12:47 | Jerry |  REVIEW
Ahojte♥
Řekla bych, že takováhle recenze je ode mě až nečekaná. O co jde? O knihu. Já jsem za svůj život moc knížek nepřečetla, ale přece jenom nějaký ano, ale tahle kniha Girl Online se stala mojí nejoblíbenější knihou. Napsala ji britka Zoe Sugg, spíše známá pod jménem Zoella, natačí videa na YouTube. Nelituju toho, že jsem si tu knihu pořídila, protože je naprosto super! Totálně jsem se do ní začetla, už jsem byla skoro na konci a večer už jsem se rozhodla že půjdu spát, jenomže mě vrtalo hlavou, co se tam vlastně stalo (to by jste museli přečíst, aby jste věděli o čem melu :D) a mě to nedalo a četla a četla sem až sem dočetla, no, četla jsem do tří ráno, takže docela jako dobrý :D když to se nedalo.. Já bych neusla, kdybych se nedozvěděla co se vlastně stalo a jak to vůbec dopadne. Asi vás zajímá, o čem kniha vůbec je a jelikož já, takovej patlal, sám napsat o čem kniha je nemůže, věřte mi, nedopadlo by to dobře..


O ČEM KNIHA JE? (ofocené k knihy)
Pokud si to chcete přečíst o čem kniha je, můžete zde. Je mi blbé překopírovávat text..
Nebo si to přečíst ofocený z knihy.




Slyšeli jste už o této knize?
Zaujala vás?
Máte v plánu si ji přečíst?
Nebo už jste ji četli? Jak se vám líbila?




 


Komentáře

1 Lori23 Lori23 | Web | 7. července 2015 v 20:47 | Reagovat

O knížce slyším prvně, ale vypadá zajímavě :) . Já právě mám jednu knížku rozečtenou jmenuje se Eleanor & Park a taky jsem se do ní neskutečně začetla :) . Každopádně mě zaujala a přečtení určitě zvážím ;) .

2 Tery33 Tery33 | Web | 8. července 2015 v 15:24 | Reagovat

Já jsem o knížce už slyšela :)
Já Zoellu znám jako youtůberku, ale nesleduji jí :D
Já jí ani neplánuji číst ;)
Hezká recenze :) :D Dělej více recenzí ! :DD :)

3 Juliett Juliett | Web | 9. července 2015 v 17:24 | Reagovat

Knižku jsem nečetla to víš. :D Ale věřím ,že když ty jsi nemohla přestat číst musela být dokonalá ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

• dalšííí recenzí • čti! :D

4 Natka Natka | Web | 11. července 2015 v 18:03 | Reagovat

SPAM -_-

5 Edeal Edeal | Web | 12. července 2015 v 16:50 | Reagovat

Hej, tak to vypadá opravdu zajímavě! Kdyby jsem ji někde uviděla, tak bych si ji půjčila.

•O knížce jsem vůbec neslyšela, až teď =)
• Ano, zaujala. Mám ráda napínavé děje.
• Pokud na ni narazím, tak určitě!
• Ne, nečetla, ale myslím si, že by se mi líbila =)

6 Mishelle Mishelle | Web | 12. července 2015 v 21:15 | Reagovat

Ještě jsem o ní neslyšela, ale teď mě opravdu zaujala.
Ráda si ji přečtu :) .
Že prosím napíšeš další recenzi :) ??

7 Wales Wales | Web | 13. července 2015 v 16:03 | Reagovat

O knize jsem slyšela už předtim než jsi mi o ní psala :) Urcite si ji přečtu jelikoz když te tak bavila tak to musím být mega:O:3 Urcite si ji MUSÍM PŘEČÍST <3 :D Zoe znám ale nesleduju "trvale" ale videla jsem několik videii :))

8 Hanif Hanif | Web | 14. července 2015 v 17:02 | Reagovat

Knížka vypadá opravdu zajímavě, až mě zase začne čtení bavit, možná si ji přečtu. Abych se ale přiznala, teď mě čtění ani trochu neláká :D.
Každopádně vypadá moc dobře, nikdy dřív jsem o ní neslyšela. Určitě zase napiš další recenzi :)

9 Nicky Nicky | 14. července 2015 v 19:13 | Reagovat

Tvá recenze mě zaujala a tu knihu si snad i pořídím. Takové recenze můžeš vydávat i častěj.  :)

10 ToRi ToRi | 22. července 2015 v 19:27 | Reagovat

WOW! Super děkuji za recenzy zrovna jsem přemýšlela že si knihu pořídím :)! Jestli nebudeš mít co číst urcitě ti doporučiji knihu Sirotčinec slečny Peregrinové to je zase moje srdcovka :D <3 ToRi <3

11 Nicky Nicky | Web | 23. července 2015 v 8:55 | Reagovat

Ahojky, zapojila bys ses prosím do "Summer projectu" na mém blogu? Jestli nechceš, tak nemusíš, ale byla bych moc ráda. :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama